Cargovej 7, 4840 Nørre Alslev

Perfekt til din logistik virksomhed

På Cargovej 7 i Nørre Alslev finder du jeres nye hovedkvarter eller lokalafdeling. Her er mulighed for samlet 870 kvm kombineret lager og lyse kontorer. Har du spørgsmål eller vil du booke en fremvisning, så kontakt os endelig.

Cargovej 7, 4840 Nørre Alslev

Perfekt til din logistik virksomhed

På Cargovej 7 i Nørre Alslev finder du jeres nye hovedkvarter eller lokalafdeling. Her er mulighed for samlet 870 kvm kombineret lager og lyse kontorer. Har du spørgsmål eller vil du booke en fremvisning, så kontakt os endelig.

Alt hvad din virksomhed har brug for

Uanset om du driver en lokal logistikvirksomhed, eller har brug for en lokalbase til en større national virksomhed, finder du på Cargovej 7, alt det du har brug for.

Medarbejderne kan sidde i lyse og luftige kontorlokaler og gennemføre administrative opgaver tæt på de udkørende medarbejdere. På det store lager er der rigelig plads til opbevaring af materialer og gods til videretransport.

Som du kan høre rummer Cargovej 7 en god kombination af arealer, der sikrer en god base til din virksomhed i Nørre Alslev.

Femern forbindelsen – Få andel i 52,6 mia. kroner

De danske politikere besluttede i 2015 at der skulle etableres en fast tunnelforbindelse mellem Danmark og Tyskland. Forbindelsen er budgetteret til at koste 52,6 mia. kroner, og vil betyde en væsentlig stigning i anlægsaktiviteterne i Syddanmark.

Ved at placere din virksomhed tæt på anlægsaktiviterne er i parate til at deltage i det meget arbejde, der frem til 2028 udbydes i området omkring Nørre Alslev.

Produktionen af alle tunnel elementer skal ske blot få kilometer væk i Rødby havn. Femern A/S har estimeret, at det vil det betyde 50.000 årsværk fordelt på 25.000 direkte tilknyttede medarbejdere og 25.000 sekundært tilknyttede i løbet af en seks-årig produktionstid.

Når tunnelen åbner, vil gennemkørende gods mellem Skandinavien og Europa ikke køre over Storebælt. Strækningen for godstrafik på jernbane afkortes dermed med 160 km.

Hovedtræk

Adresse

Postnummer og by

Kommune

Anvendelse

Opvarmning

Cargovej 7

4840 Nørre Alslev

Nørre Alslev

Kontor/lager

Fjernvarme

Lejeniveau

Samlet leje pr. mdr.
ekskl. driftsomkostninger og forbrug

Markedskonform leje ved individuel forhandling

Faciliteter

En del af et transportcenter i massiv fremdrift

Ejendommen på Cargovej 7 er en del af transport-center Cargo Syd A/S ved Nørre Alslev på Nordfalster. Tranportcenteret er yderst moderne, og stiller de bedste faciliteter til rådighed for chauffører og virksomheder, der benytter sig af transportcenterets mange tilbud. 

Transportcenteret ligger centralt i korridoren, der forbinder Skandinavien med det øvrige europæiske kontinent. Cargo Syd A/S ligger i det logistiske knudepunkt mellem Berlin/Hamborg, København/Malmø og Rødby/Gesser – der hvor korridorerne fra Vest og Øst mødes. 

Download udlejningsprospekt

Ikke lige det, du søgte?

© Copyright 2019 Andresen - Erhverv. Alle rettigheder forbeholdes.