Perfekt til din logistik virksomhed med behov for lyse lækre kontorer og lagerplads


Mulighed for samlet: 870 m2

På Cargovej 7 i Nørre Alslev finder du jeres nye hovedkvarter eller lokalafdeling, her er mulighed samlet 870 kvm kombineret lager og lyse kontorer.

Der er adgang til lageret via 2 store aluporte. Den tidligere lejer har brugt lagerområdet til inspektion af lastbiler og busser, så kun fantastien sætter grænser. Lejemålet har stor synlighed fra Stubbekøbingvej hvor der hver dag passerer 15.000 bilister.

Cargovej 7 er beliggende centralt i Nørre Alslev med gode forbindelser til det overordnede motorvejsnet. Nørre Alslev ligger tæt på det kommende Femern byggeri og vil derfor danne den perfekte ramme om jeres engagement i områdets største samlede entreprise i flere årtier.

Du finder ikke et bedre lejemål så tæt på afkørsel 43.

Download Udlejningsprospekt

Jeanette Andresen

Cargovej 7 er interessant pga. de kombinerede kontorlokaler, lager med flere aluporte og gode forbindelser til det overordnede motorvejsnet. Her er med andre ord alt hvad din logistik virksomhed har brug for.

Alt din virksomhed har brug for

Uanset om du driver en lokal logistik virksomhed eller har brug for en lokalbase til en større national virksomhed finder du på Cargovej 7 alt det du har brug for.

Medarbejderne kan sidde i lyse og luftige kontorlokaler og gennemfører administrative opgaver tæt på de udkørende medarbejdere. På det store lager er der rigelig plads til opbevaring af materialer og gods til videretransport.

Som du kan høre rummer Cargovej 7 en god kombination af arealer der sikre en god base til din virksomhed i Nørre Alslev

Femern forbindelsen - Få andel i 52,6 mia. kroner

De danske politikere besluttede i 2015 at der skulle etableres en fast tunnel forbindelse med Danmark og Tyskland. Forbindelsen er budgetteret til at koste 52,6 mia. kroner og vil betyde en væsentlig stigning i anlægsaktiviteterne i Syddanmark.

Ved at placere din virksomhed tæt på anlægsaktiviterne er I parate til at deltage i det meget arbejde der frem til 2028 udbydes i området omkring Nørre Alslev.

Produktionen af alle tunnel elementer skal ske blot få kilometer væk i Rødby havn. Femern A/S har estimeret, at det vil det betyde 50.000 årsværk fordelt på 25.000 direkte tilknyttede medarbejdere og 25.000 sekundært tilknyttede i løbet af en seks-årig produktionstid.

Let tilgængelighed fra hele København, Malmø og Berlin

Med den centrale beliggenhed få kilometer fra motorvej E47 og motorvejsafkørsel 43 – Gedser / Rødby, er der ikke mangel på adgang til den overordnede infrastruktur. Det ses tydeligt på transport tider til centrale byer i Nordeuropa:

- København 1 time og 15 min
- Malmø 1 time og 30 min
- Hamborg 2 timer
- Berlin 3 timer

Lejemålet i hovedtræk

AdresseCargovej 7, DK 4840 Nørre Alslev
KommuneNørre Alslev
AnvendelseKontor/lager
OpvarmningFjernvarme

Lejeniveau

Samlet leje pr mdrMarkedskonform leje ved individuel forhandling
ekskl. driftsomkostninger og forbrug

Cargovej 7

Kontor/Lager udlejes
Cargovej 7
4840 Nørre Alslev
Danmark

Kontakt

Jeanette Andresen for fremvisning
Tlf: +45 2622 5111
E-mail: ae@andresen-erhverv.dk